Equip

Núria Santayana Sánchez

Fundadora de l’Associació Identitats.
Psicòloga especialitzada en violències masclistes i trauma. Formadora, dinamitzadora de grups i supervisora d’equips.


Vanesa Català
Raya

Educadora social i terapeuta familiar sistèmica. Especialitzada en intervenció socioeducativa amb infància i famílies en situació de vulnerabilitat, tant amb funcions d’atenció directa com de coordinació de serveis i programes.

Miquel Barnera Mallart

Psicòleg i terapeuta familiar sistèmic. Especialitzat en trauma i atenció a infants i adolescents, així com a persones en situació de violències masclistes. Coordinador i supervisor d’equips de professionals d’atenció a les violències.

Lídia Bosch
Lopez

Psicòloga especialitzada en violències masclistes. Creadora i dinamitzadora de tallers de sensibilització i prevenció de violències masclistes dirigits a infants i adolescents.


Marc Ciurana Xirgo

Actor i director de treatre. Graduat en Art Dramàtic per l’ACET. Especialista en temàtiques socials i dinamitzador de tallers per a infants i adolescents.

Sandra Castillejos Larruy

Graduada en Educació Social i en Traumateràpia infanto-juvenil sistèmica. Especialitzada en intervenció directa amb infants i joves en situació de vulnerabilitat i dinamitzadora de tallers de prevenció de violències masclistes per a infants i adolescents.

Marta Serra Oliveras

Educadora social i psicoterapeuta familiar sistèmica.
Especialitzada en intervenció socioeducativa amb infants, adolescents, joves i famílies en situació de vulnerabilitat, tant en funcions d’atenció directa, com de coordinació i direcció.