Acompanyem els processos terapèutics de les persones implicades en situacions de violències masclistes, considerant totes les parts per tal de poder fer un abordatge integral d’aquesta problemàtica estructural.

INFANTS I ADOLESCENTS

Acompanyament terapèutic per a infants i adolescents que han viscut situacions de violència en el context familiar, i que han estat testimonis continuats i/o víctimes d’aquestes violències. Apostem per un acompanyament centrat en la simptomatologia i les conseqüències derivades de l’exposició continuada a la violència, que permet abordar l’àmbit emocional, relacional i comunicatiu i facilita l’expressió i el desenvolupament de les propies eines i habilitats de gestió i afrontament.

FAMILIAR

Acompanyament terapèutic dirigit a aquelles famílies que tinguin la necessitat d’incrementar les seves habilitats i capacitats, resoldre situacions problemàtiques que generin malestar, i/o mobilitzar els recursos personals i socials necessaris per poder millorar el control de la seva pròpia vida tot promocionant l’empoderament de la persona i la família acompanyada.

PERSONES QUE EXERCEIXEN VIOLÈNCIES

Atenció terapèutica per a persones que han exercit o exerceixen qualsevol tipus de violència, especialment homes, però també persones no binaries o dones en el marc de les relacions no heterosexuals. L’acompanyament està dirigit a treballar aspectes relacionats amb les creences, les emocions i la conducta amb l’objectiu de poder establir models relacionals més respectuosos i saludables.
L’acompanyament es duu a terme en format individual i grupal.

SUPERVIVENTS DE VIOLÈNCIES

Acompanyament terapèutic per a dones i persones dissidents que hagin viscut situacions de desigualtat i/o violències masclistes en qualsevol de les seves formes. L’acompanyament està enfocat a la recuperació, reparació i empoderament de la persona.

Si t’interessa algun d’aquests acompanyaments…

Contacta amb nosaltres i t’informarem dels diversos territoris on els realitzem i del seu funcionament.