Elaborem projectes innovadors alineats amb les finalitats de la nostra Associació i que, des de diferents àmbits de coneixement i comptant amb col·laboracions puntuals, donin resposta a les necessitats de propostes personalitzades a cada territori.

Projectes i formacions recents:

Formació «La perspectiva de gènere i l’abordatge de les violències masclistes des de Serveis Socials»

Participació com a entitat formadora en el programa impulsat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, dirigit a professionals de les àrees bàsiques de serveis socials de Catalunya.


Càpsules de temps

Servei puntual de guarda i cura infantil en un espai lúdic i de qualitat, destinat a facilitar la conciliació familiar, personal i laboral, i emmarcat dins el programa Temps de cures, desplegat per l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.


Canviant el món a través dels contes: Igualtat i feminismes

Projecte de dinamització de contes per al foment de la igualtat i la prevenció d’estereotips sexistes, violències masclistes i abús sexual infantil. Dirigit a infants i joves d’entre 4 i 18 anys i les seves famílies, i dut a terme de forma intinerant a Cornellà de Terri i els pobles disseminats.

Servei d’atenció psicològica
del SIAD de Roses

Pojecte d’atenció psicològica al Servei d’informació i atenció a les dones de Roses amb la finalitat de donar suport i acompanyament psicològic i emocional en processos de recuperació de situacions de violències masclistes, conflictes familiars, processos de dol, aïllament social, discriminacions i/o agressions al col·lectiu LGTBIQ+.