Elaborem projectes innovadors alineats amb les finalitats de la nostra Associació i que, des de diferents àmbits de coneixement i comptant amb col·laboracions puntuals, donin resposta a les necessitats de propostes personalitzades a cada territori.

Alguns dels projectes realitzats recentment:

Arrels

Projecte d’atenció terapèutica per persones, especialment homes, que han exercit o exerceixen violència contra la parella o exparella i que presenten disposició al canvi. L’atenció es duu a terme tant a nivell individul com grupal.


Canviant HIstòries

Projecte d’acompanyament terapèutic per a infants i joves que es troben en situacions de violències masclistes, incidint en l’àmbit familiar, tant per facilitar la recuperació emocional com per prevenir la perpetuació de relacions amb patrons violents.

Mentoria social per a dones

Projecte de mentoria horitzontal realitzat a Olot, amb l’objectiu de realitzar un treball individual i col·lectiu que permeti a les dones participants reafirmar-se, identificar les seves habilitats, interessos, necessitats i desitjos, incidint en l’empoderament i l’autoestima, alhora que amplien i enriqueixen la seva xarxa social.

Càpsules de temps

Servei puntual de guarda i cura infantil en un espai lúdic i de qualitat, destinat a facilitar la conciliació familiar, personal i laboral, i emmarcat dins el programa Temps de cures, desplegat per l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.


Canviant el món a través dels contes: Igualtat i feminismes

Projecte de dinamització de contes per al foment de la igualtat i la prevenció d’estereotips sexistes, violències masclistes i abús sexual infantil. Dirigit a infants i joves d’entre 4 i 18 anys i les seves famílies, i dut a terme de forma intinerant a Cornellà de Terri i els pobles disseminats.

Servei d’atenció psicològica
del SIAD de Roses

Pojecte d’atenció psicològica al Servei d’informació i atenció a les dones de Roses amb la finalitat de donar suport i acompanyament psicològic i emocional en processos de recuperació de situacions de violències masclistes, conflictes familiars, processos de dol, aïllament social, discriminacions i/o agressions al col·lectiu LGTBIQ+.